Ontdek het pure genieten

Hoe vlieg ik naar de bestemming en terug  


Voorbeeld

Er zijn vanuit Nederland en net over de grens, veel luchtvaartmaatschappijen die vliegen op de verschillende luchthavens welke in de omgeving van ons vaargebied liggen.
Kijk vooral bij het kiezen van de vlucht naar onze vaste inschepingstijd (14:00 uur) en ontschepingstijd (10:00 uur) en houdt rekening met de transfertijden over land.


Welke luchthavens en waar ligt het schipMaak een keuze in het menu aan de linkerzijde en lees onderaan de details van de ligplaats van het schip en de aanbevolen luchthavens.
exampleDagje eerder vliegen bespaart

Soms kan het wel lastig zijn om de juiste aansluitingen te vinden en om op tijd bij het schip te arriveren. Bedenk dan, dat het heel aantrekkelijk kan zijn om bijvoorbeeld al op vrijdag(avond) te vliegen, dat scheelt vaak veel in de vliegtarieven. Boek ter plaatse een B&B en kom de volgende dag uitgerust aan boord.
Vanaf de luchthavens zijn er, afhankelijk van de gezozen bestemming, vele manieren om naar het schip te reizen. Er zijn bussen en taxi's beschikbaar, maar soms is het handig om naar het dichtstbijzijnde treinstation te reizen en dan de route te vervolgen. Uiteraard krijg je bij de reisbescheiden de contactgegevens van het schip (NL-telefoonnummer) om de exacte plek in de haven met de kapitein af te stemmen.
Tip! Neem niet de eerste de beste taxi die je wordt aangeboden op de luchthaven. Vergewis je er van dat er een meter is en of het een officiele bedrijf is. Eigenlijk geldt dit overal op de wereld wel...

Goede luchtvaartmaatschappijen en boekingssites
Er zijn veel aanbieders en luchtvaartmaatschappijen te vinden. Zeker wanneer de aankomstluchthaven een andere is dan de luchthaven waar je 1 of 2 weken later weer van vertrekt kan je bij deze sites 'Meerdere bestemmingen' aanvinken. Verder kan het soms aantrekkelijk zijn om vanuit Nederland een andere luchthaven te kiezen dan Schiphol. Een stukje verder reizen alhier, scheelt soms veel tijd op je bestemming. Denk daarbij aan luchthavens als Eindhoven, Rotterdam, Weeze, Maastricht of Brussel. Kijk bij overstapvluchten goed of het om dezelfde luchthaven gaat. Wanneer bijvoorbeeld staat 'Zelftransfer' dan betekent dat de overstapluchthavens wel ongeveer in dezelfde plaats liggen maar niet dezelfde zijn!
Ervaring heeft ook geleerd, dat vluchtcombinaties heen en terug soms alleen maar te reserveren zijn wanneer je twee enkele reizen uitkiest.

Hulp bij het vinden van de juiste vlucht
We kunnen je behulpzaam zijn bij het vinden van de juiste vlucht met een goed tarief en die aansluiten bij de inschepingstijden.
We zullen je dan een voorstel doen, met daarin de link naar de gekozen vlucht. Je kan het verzoek hiertoe doen in het opmerkingenveld op het reserveringsformulier.

Hieronder enkele handige links van boekingssites en luchtvaartmaatschappijen: 


 Skyscanner
Expedia
Kiwi.comTransavia

easyJet

Ryanair

Alitalia