Ontdek het pure genieten

Prijzen 2018


Wat kost het

Een leuke vakantie hoeft niet duur te zijn. Voor € 666,- zit je, volpension al week aan boord. En dat is nog niet alles, want op de tweede week verblijf krijg je korting. Geen reserveringskosten, niets is verborgen; dus geen zorgen over onverwachte uitgaven


Prijzen per persoon volpension

Onderstaande prijzen zijn per persoon. Voor een groep vrienden, collega's of familie kan je ook het hele schip inclusief bemanning reserveren. De prijzen van groepsreizen, zijn op aanvraag verkrijgbaar.


Reisschema

Vertrek op zaterdagen inschepen om 14:00 uur en ontschepen om 10:00 uur.
Vliegtijden vanaf ca. 2 uur tot maximaal 3,5 uur, afhankelijk van de gekozen week en bestemming.
Kies uit de routes en zie hieronder de (vaste) prijs en beschikbaarheid aan de hand van de kleurtjes

 


vertrekdata, zaterdag:8 dagen volpension verblijf aan boordverlenging
per week
(andere vaarroute)
Boeken en informatie
 
22 september
------volgeboekt
 
29 september
666666volgeboekt
 
06 oktober
666666volgeboekt
 
13 oktober
666666volgeboekt
 
20 oktober
666666volgeboekt
 
27 oktober
666666volgeboekt


 
Meer dan 5 plaatsen beschikbaar
 
Enkele plaatsen beschikbaar
 
VolgeboektWat is inbegrepen

Volpension verblijf op het schip in een luxe 2-persoonshut met airconditioning. Ons schip is voorzien van 6 twee-persoonshutten. Het verblijf in de hut is, bij een single reservering, op indeling naar gelijke sekse (gescheiden bedden). Iedere hut heeft een eigen douche en toilet met warm en koud stromend water. De bedden zijn voorzien van dekens, kussens, lakens en slopen. Handdoeken (1 grote 2 kleine) zijn eveneens aanwezig. Voor het zonnen op dek en zwemmen graag je eigen badlaken meenemen. Wil je aan dek slapen, neem dan een slaapzak mee. Verder is inbegrepen een deskundige bemanning, waaronder een kok en een kapitein. Havengelden en belastingen. Schoonmaak. Diesel, water en gebruik van gas. Een bijboot en een kano behoren tevens tot de standaarduitrusting van het schip. Het ontbijt, de lunch en het diner worden aan boord geserveerd. Maximaal twee keer per week zal het diner voor eigen rekening in een restaurant naar keuze worden gebruikt.


En wat komt er nog bij

De vliegreis en transfers. Wij kunnen behulpzaam zijn bij het vinden van de juiste vluchten en aanvlieghavens. De drankjes aan boord (mineraalwater, koffie en thee zijn inbegrepen). Entreegelden musea etc. Tips voor de bemanning.

Eénpersoonshut

Wens je de tweepersoonshut voor alleengebruik dan is dat mogelijk tegen een toeslag van € 125,- per week. Deze zijn echter beperkt beschikbaar. Vroeg reserveren is daarvoor van groot belang. 


Ketelbinkies sparen

Een ketelbinkie is een hulpje aan boord van een schip die overal kan worden ingezet. Mond tot mond reclame is de beste reclame. Wie kan er immers beter verwoorden wat deze vakantie inhoudt dan iemand die al is geweest. Ben je al klant van ons en weet je, buiten je eigen reisgenoten, een nieuwe klant aan te brengen dan ontvang je een ketelbinkie ter waarde van € 50,- per reservering. Deze ketelbink helpt jou aan korting(en) voor je volgende reis.


Reservering

Voor reservering kan je het boekingsformulier invullen. Wij zullen je daarna zo spoedig mogelijk de reisbevestiging doen toekomen. Alhoewel niet verplicht kunnen wij je het sluiten van een reis- en annuleringsverzekering aanbevelen. De verzekeringen worden ondergebracht bij Alliance Mondial Assistance. De premie voor de reisverzekering bedraagt € 1,80 per persoon per dag en de annuleringsverzekering is 5,5 % over de reissom.


Raadpleeg de bezetting om te weten of de geplande periode nog beschikbaar is. Je kan ons natuurijk ook bellen.
Adam Voyages - Zeewolde - (036) 522 66 66