Ontdek het pure genieten

Prijzen 2017


Wat kost het

Een leuke vakantie hoeft niet duur te zijn. Voor een kleine € 600,- zit je, inclusief de vlucht met transavia.com al een week aan boord. En dat is nog niet alles, want op de tweede week verblijf krijg je korting. Voor het eten en drinken wordt er een boordkas samengesteld. Geen reserveringskosten, geen transferkosten, niets is verborgen; dus geen zorgen over onverwachte uitgaven


Prijzen per persoon inclusief vlucht

Onderstaande prijzen zijn per persoon. Voor een groep vrienden, collega's of familie kan je ook het hele schip inclusief bemanning reserveren. De prijzen van groepsreizen, zijn op aanvraag verkrijgbaar.


Reisschema

Vertrek op zaterdag vanaf Schiphol met transavia.com naar de luchthaven van Bodrum in Turkije.
Vliegtijd ca. 3,5 uur. Iedereen zit op dezelfde vlucht, dus geen wachttijden op overige passagiers, regelrechte transfers en inschepen maar.

 


vertrekdata, zaterdag:8 dagen verblijf aan boord, inclusief retourvlucht met transavia.com, alle taxen, transfers heen en terugverlenging
per week
(andere vaarroute)
Boeken en informatie
 
22 april
------volgeboekt
 
29 april
------volgeboekt
 
06 mei
------volgeboekt
 
13 mei
------volgeboekt
 
20 mei
---434volgeboekt
 
27 mei
709---boeken informatie
 
03 juni
------volgeboekt
 
10 juni
------volgeboekt
 
17 juni
---322volgeboekt
 
24 juni
672338boeken informatie
 
01 juli
683396boeken informatie
 
08 juli
651---boeken informatie
 
15 juli
------volgeboekt
 
22 juli
---333volgeboekt
 
29 juli
688333boeken informatie
 
05 augustus
788307boeken informatie
 
12 augustus
782284boeken informatie
 
19 augustus
692287boeken informatie
 
26 augustus
572---boeken informatie
 
02 september
------volgeboekt
 
09 september
------volgeboekt
 
16 september
------volgeboekt
 
23 september
654329boeken informatie
 
30 september
599423boeken informatie
 
07 oktober
593443boeken informatie
 
14 oktober
------volgeboekt
 
21 oktober
----volgeboekt


 
Meer dan 5 plaatsen beschikbaar
 
Enkele plaatsen beschikbaar
 
VolgeboektWat is inbegrepen

De vlucht Amsterdam-Bodrum v.v. met transavia.com. 10 kg cabinebagage. Transfers van en naar de boot. Luchthavenbelasting, brandstofstoeslagen en milieuheffingen. Verblijf op het schip in een luxe 2-persoonshut met airconditioning. De vloot bestaat uit schepen met 4 tot 6 twee-persoonshutten. Iedere hut is voorzien van een eigen douche en toilet met warm en koud stromend water. De bedden zijn voorzien van dekens, kussens, lakens en slopen. Verder is inbegrepen een deskundige bemanning, waaronder een kok en een kapitein. Havengelden en belastingen. Schoonmaak. Diesel, water en gebruik van gas. Een bijboot en een kano behoren tevens tot de standaarduitrusting van de schepen.


En wat komt er nog bij

Eten en drinken; voor alle maaltijden, koffie, thee, frisdranken en lokale alcoholische dranken bij lunch en diner, wordt een scheepskas aangelegd. Hiervoor dient € 290,- per week met de bemanning, aan het eind van de vakantie, te worden afgerekend. Het ontbijt, de lunch en het diner worden aan boord geserveerd. Maximaal twee keer per week zal het diner voor eigen rekening in een restaurant naar keuze worden gebruikt. Visumkosten online aan te schaffen voor US$ 20 (instructies volgend bij de reisbescheiden). Ruimbagage bij Transavia afhankelijk van het gewicht.  Per reservering: € 15,- bijdrage GGTO (de site van: Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators). Lees hier de garantievoorwaarden in pdf formaat


Ketelbinkies sparen

Een ketelbinkie is een hulpje aan boord van een schip die overal kan worden ingezet. Mond tot mond reclame is de beste reclame. Wie kan er immers beter verwoorden wat deze vakantie inhoudt dan iemand die al is geweest. Ben je al klant van ons en weet je, buiten je eigen reisgenoten, een nieuwe klant aan te brengen dan ontvang je een ketelbinkie ter waarde van € 50,- per reservering. Deze ketelbink helpt jou aan korting(en) voor je volgende reis.


Reservering

Voor reservering kan je het boekingsformulier invullen. Wij zullen je daarna zo spoedig mogelijk de reisbevestiging doen toekomen. Alhoewel niet verplicht kunnen wij je het sluiten van een reis- en annuleringsverzekering aanbevelen. De verzekeringen worden ondergebracht bij Alliance Mondial Assistance. De premie voor de reisverzekering bedraagt € 1,80 per persoon per dag en de annuleringsverzekering is 5,5 % over de reissom.


Raadpleeg de bezetting om te weten of de geplande periode nog beschikbaar is. Je kan ons natuurijk ook bellen.
Adam Voyages - Zeewolde - (036) 522 66 66