Ontdek het pure genieten

Prijzen 2019


Wat kost het

Een leuke vakantie hoeft niet duur te zijn. Voor gemiddeld  € 650,- zit je, al week aan boord. Wil je het hele 12 persoonsschip exclusief voor je eigen gezelschap, dan is dit al mogelijk vanaf  € 5.900,-. Geen reserveringskosten, niets is verborgen; dus geen zorgen over onverwachte uitgaven

Reisschema

Vertrek op zaterdagen inschepen om 14:00 uur en ontschepen om 10:00 uur.
Vliegtijden vanaf ca. 2 uur tot maximaal 3,5 uur, afhankelijk van de gekozen week en bestemming.
Kies uit de routes en zie hieronder de (vaste) prijs en beschikbaarheid aan de hand van de kleurtjes

 Wat is inbegrepen

Verblijf op het schip in een luxe 2-persoonshut met airconditioning. Ons schip is voorzien van 6 twee-persoonshutten. Het verblijf in de hut is, bij een single reservering, op indeling naar gelijke sekse (gescheiden bedden). Iedere hut heeft een eigen douche en toilet met warm en koud stromend water. De bedden zijn voorzien van dekens, kussens, lakens en slopen. Handdoeken (1 grote 2 kleine) zijn eveneens aanwezig. Voor het zonnen op dek en zwemmen graag je eigen badlaken meenemen. Verder is inbegrepen een deskundige bemanning, waaronder een kok en een kapitein. Havengelden en belastingen. Schoonmaak. Diesel, water en gebruik van gas. Een bijboot en een kano behoren tevens tot de standaarduitrusting van het schip.


En wat komt er nog bij

De vliegreis naar Rome of Napels en transfers. Wij kunnen behulpzaam zijn bij het vinden van de juiste vluchten en aanvlieghavens. De boordkas ad € 290,- per persoon per week. Dit is voor volpensionverblijf, dus alle dagen ontbijt, lunch en diner aan boord. Gedurende de hele dag is koffie, thee en mineraalwater inbegreepen en tijdens lunch en diner is frisdrank, wijn en of bier eveneens inbegrepen.
Entreegelden musea etc. Tips voor de bemanning.

Eénpersoonshut

Wens je de tweepersoonshut voor alleengebruik dan is dat mogelijk tegen een toeslag van € 190,- per week. Deze zijn echter beperkt beschikbaar. Vroeg reserveren is daarvoor van groot belang. 

Reservering

Voor reservering kan je het boekingsformulier invullen. Wij zullen je daarna zo spoedig mogelijk de reisbevestiging doen toekomen. Alhoewel niet verplicht kunnen wij je het sluiten van een reis- en annuleringsverzekering aanbevelen. De verzekeringen worden ondergebracht bij Alliance Mondial Assistance. De premie voor de reisverzekering bedraagt € 1,80 per persoon per dag en de annuleringsverzekering is 5,5 % over de reissom.


Raadpleeg de bezetting om te weten of de geplande periode nog beschikbaar is. Je kan ons natuurijk ook bellen.
Adam Voyages - Zeewolde - (036) 522 66 66